Projecten

Tekeningen

Sinds januari 2020 ben ik gestart met het maken van tuinontwerpen. De eerste tekeningen zijn afgerond, deze wil ik graag laten zien. (klik op de pijltjes rechtsboven om de afbeeldingen te vergroten) 

Foto's

Gezinstuin Goes: met achter heel veel ruimte voor spel, ontspanning en huisdieren. Naast het speelhuisje en in de plantenbak verwerkte zandbak. Worden de kinderen groter, dan kan de tuin ook groeien: zandbak en trampoline zullen mettertijd vervangen worden door groen. De voortuin was voorheen helemaal betegeld. Nu zijn er ruime plantenbakken gemaakt, een fijne plek om even op het bankje in de zon te zitten.

Stadstuintje Veere: op krap 6 bij 7 meter is een sfeervolle stadstuin gecreëerd met gebogen vlonderpad, Belgisch hardsteen tegels, pergola en schaduwbeplanting. Zwartgelakte schutting en pergola zijn passend bij de inrichting van het huis. 

Beplantingsplan West-Souburg: bij het ontwerp van Liesbeth Hamelink maakte ik een beplantingsplan met grassen, vaste planten en fruitbomen. 

Voortuin Middelburg: zonnige voortuin van 5 bij 7 meter kreeg een 'beachlook' met kastanjehouten palen, randen en bakken van cortenstaal, een pad van steenschotten en een laag beige/crème steensplit. Losse droogteresistente beplanting in grijsgroen- en paarstinten. Foto's van de aanleg in volle gang en het eindresultaat. Het cortenstaal krijgt na een paar regenbuitjes nog de kenmerkende roestlaag.